– Lyden av vår –

Hysj! Hører du etter hører du våren, der, litt i det fjerne, men den nærmer seg.
Det har alt begynt å bli lysere og vinteren er på hell, det begynner å bli liv i gatene igjen.
Men, selv om vinteren har vært her og korona har herjet, har alt vært stengt? Eller har byen levd livet likevel?
Tilbudene har gjerne vært skrenket inn, men det betyr ikke at man har måttet sitte inne.
Vi er heldige sånn, nå i Kopervik, for om koronaen har lagt en demper på mye har vi opplevd at i en bransje har flere åpnet dørene i stedet for å ha måttet stenge.
Som lyden av en svunnen tid har Kopervik igjen blomstret og fått et gryende uteliv. Vi kan velge og vrake hvor vi vil spise, pizza og pasta, sushi og kaker. Det finnes noe for de fleste smaker.
Da alt stengte ned slo Café MM seg opp med å satse på små konserter både dag og kveld.
At koperviksbuen har vært flinke å støtte opp er det ingen tvil om, og Johnny Angelund ved Café MM er godt fornøyd med sin tilstedeværelse i byen.
Han tror at mat og drikke er samlende for både familie og venner. At det å møtes på restaurant er noe vi gleder oss til. Å få god mat og drikke, samt treffe venner og familie for en god opplevelse, det er noe alle liker.
– Det at vi også har fått flere kafeer og take away mat gjør jo at matutvalget for byen blir ekstra spennende og det er fantastisk gøy, sier han.
Han opplever at byens innbyggere bruker tilbudene deres i stort omfang, til og med under den situasjonen vi er i dag. De gleder seg likevel stort til de kan ha fullt tilbud igjen.
– Vi merker at både Cafe MM og Il Forno menyene blir brukt både på dag- og kveldstid. Vi har også opplevd å få en del inn i take away markedet etter vi fikk Il Forno. Upstairs tilbudet blir brukt flittig med både pub-delen, live fotball og biljard, forteller han.
Den ligger altså ikke i dvale lenger, Kopervik. Selv ikke under korona. Her skjer det ting, byen lever og den er i stadig utvikling. Lokalene fylles opp og nye kommer til, det blir spennende til sommeren, hva vi har fått til?
Sammen er vi sterke og nå må vi kjenne litt på, den patriotismen de er kjent for på vestsiå.
Tekst: Siv Haugvaldstad Bygnes for GET IT Kopervik

Add a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *