Tid for takknemlighet – ADVENT I MARS

Jeg tenkte jeg skulle dele de tekstene jeg skriver for Get It Kopervik her på bloggen.

I desember skrev jeg noen tekster i forbindelse med advent og selv om jula er forbi så legger jeg de likevel ut her.

Det er totalt fire innlegg i forbindelse med advent. Dette er andre advent.

 

– Tid for takknemlighet –

__________

Når et nytt år står på trappene begynner vi ofte å tenke over året som har gått. Ble det slik vi planla, holdt vi alle nyttårsønskene og kunne ting blitt gjort annerledes?

Det er umulig å reflektere over 2020 uten å nesten unisont tenke at dette året ble så langt fra det vi så for oss da vi alle våknet 1. januar.

Det har vært et helt spesielt år, mye har endret seg og det har påvirket oss alle på en eller annen måte. Kanskje ekstra spesielt har det vært for de som driver innen handel, uteliv og andre serviceyrker.

Nå er likevel ikke tiden for å snakke om utfordringene, de snakker vi altfor ofte om. For ofte får de som driver i og rundt Kopervik høre mer negativt enn positivt om det å drive butikk. Det har nesten blitt en trend gjennom årenes løp å heller trekke frem det negative enn det positive. Når det åpner nye butikker, spisesteder og det bygges ut hører man gjerne «men er det marked for dette i Kopervik?»

Men hvis det ikke er marked for det, hvorfor velger flere og flere å satse i byen vår?

Det er en spennende by, Kopervik, og de siste årene har den begynt å markere seg igjen, vise seg og alt den har å by på. For det er faktisk ganske mye. Vi har noen av de største festivalene i distriktet og gjester fra hele verden besøker oss. Vi har fått og får flere spisesteder, og det bygges stort med boliger for en fremtid i sentrum.

Det krever sitt å være grunder, drive sitt eget, men desto mer knyttet blir man til bedriften sin. Det å hele tiden ville yte bedre, møte deg der du er, til å ta imot og ta vare på.

Når du driver for deg selv betyr det mye å få de gode tilbakemeldingene. Også hos Get It har dette året vært annerledes, men veldig positivt. Det er en takknemlig gjeng som hver dag åpner dørene for å ta imot deg og ønske deg velkommen.

Et år hvor sosiale medier vært en stor bidragsyter til en utvidet kundekrets. Det at en frittstående butikk har hatt anledning til å satse her, i en tid som dette, viser hvor stort potensiale er for å drive i Kopervik!

Hadde det ikke vært for dere, kundene, ville det ikke vært mulig å drive butikk.

Derfor er det så viktig å takke, gjerne spesielt i år.

En stor takk til alle dere som bruker sentrum, som heier på Get It og som engasjerer dere. Det at dere handler her gjør at flere byggesteiner kan legges og mulighetene for fremtiden blir større.

Alle fine kommentarer på klærne, på servicen og på atmosfæren i butikken er umåtelig satt pris på.

Like viktig som å få ros og gode tilbakemeldinger er det å gi det videre. Det å vise raushet, stå opp for mangfoldet, individualitet, heie på ung og gammel, liten og stor er verdier man ønsker å imøtekomme.

Forventingen til hva du finner i det du går inn døren på Get It skal erstattes med en følelse av tilfredstillelse, varme og trygghet i det du hører døren slå igjen bak deg. Vissheten om at alle er like mye verdt og at du som handler smått er like viktig som den som handler stort. Det er det totale bildet som teller, for det er virkelig noe i det, at alle monner drar.

Takk til de ihuga kopervikingene, takk til deg fra Bømlo, Stord og Stavanger. Takk for at dere handler hos oss, fremsnakker oss, og bidrar til at vi hver dag kan få ta i mot nettopp deg, i byen vår, som vi er så stolte av. God andre søndag i advent.

Tekst: Siv Haugvaldstad Bygnes for GET IT Kopervik.

Add a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *