Endelig fredag….

fredag 17. januar 2014

Det skjer mye i livet mitt om dagen, ofte så mye at jeg ikke har tid til å stoppe opp, skrive om det og dele det med dere. Det går umåtelig lang tid mellom hver gang jeg klarer å skrive og jeg føler at hvert innlegg begynner med den samme strofen, nemlig hvor mange ganger jeg må begynne denne bloggen på ny. 
Denne gangen driter jeg rett og slett i denne oppdateringen. Eller en kjapp en er kanskje på plass.
Siden September har jeg vært så travel at jeg av og til nesten ikke klarer å sparke fra i bakken like fort som jeg må løpe av sted. Noen ganger innbiller jeg meg at jeg er født med rulleski på beina og kan bare sette utfor og være på plass kjappere enn lynet.
Det hele begynte med at jeg ble promotert på jobb, jeg gikk fra å være markedskoordinator til daglig leder for Byen Vår Kopervik. En sann drømmejobb og jeg hadde lenge håpet at dette skulle bli en mulighet for meg. Det er en stor jobb med mye ansvar og jeg lærer noe hvert eneste minutt føler jeg.

Nå er det noen uker inn i januar og jeg har nesten ikke pustet i det nye året. Det er mye som skal på plass tidlig i året, og det er bare til å ta sats. Nå har helgen endelig kommet og jeg gleder meg til å slappe av, rydde hjemme og virkelig føle at jeg har fått pakket vekk julen… Ja, noe av det har bare kommet vekk fra stuen og inn på gjesterommet, og det er jo virkelig ikke vekk, når det når loftet, ja da er det pakket vekk.
Trodde aldri at jeg skulle drømme om rydde-dag, vaske-dag og ikke minst en hel helg dedisert til dette formålet. Men etter at jeg har fått eget hus så ser jeg hvor mye arbeid det egentlig har vært for mamma å holde det rent og rydding til alle tider, samtidig som hun har hatt jobb å gå til, matlaging, sitt eget sosiale liv, vært mamma, og kone for min pappa, gjennom et helt liv.
Jeg unner henne virkelig pensjonisttiden og at hun koser seg hver dag med det hun føler for å ta seg til.

Noen nyttårsforsetter har jeg egentlig ikke satt meg, har aldri vært så flink til å holde dem, men jeg har lovet meg selv noen enkle ting. I år skal jeg bli flinkere til å si NEI, jeg skal bli flinkere til å gjøre meg selv lykkelig, jeg skal lese mer, jeg skal bruke mer tid på meg selv, på å meditere og trene, ting som gir verdi utenom det å oppnå suksess, men som gir indre glede og som resulterer i at du kan bli en enda bedre utgave av deg selv, med mer overskudd og positivitet.

Mens jeg skriver så har jeg propper i ørene og «The Secret» på lydbok.
Jeg har blitt anbefalt denne boken utallige ganger, jeg har lånt den av en venninne, så på biblioteket, kjøpt den på iPad, og nå, endelig så har jeg fått den på lydbok. Det er jo så mye lettere, nå kan jeg høre på den hvor enn jeg befinner meg, jeg kan gjøre andre ting samtidig og ikke minst, jeg kommer gjennom den uten å føle at det er en plikt å lese den. Alle trenger en påminnelse på  at man skal tenke positivt, at man skal tro at ting blir bra, at vi kan oppnå det vi vil.

For 2014 skal min leveregler være:

Ask – Believe – Recieve

Life is so easy
Life is so good
All good things come to me.

I tillegg har jeg hevet meg på #100HappyDays challengen som jeg snublet over på facebook.
Mine bilder kan du finne ved å følge meg på Instagram @Sivva

Ønsker dere alle en positiv, fredelig og lykkelig helg!

Takk!

xoxo Sivaa

– ​​Live Long And Prosper –

– Sivaa

Add a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *