I mars, da glemmer jeg verden omkring….

Tirsdag 28. april 2015

Har du noengang kjent at du glemmer bort tiden, glemmer bort verden?
Samme hvor mye jeg prøver å være med, til stede, i dagen, mars måned går forbi uten at jeg er tilstede, jeg faller ut, forbi, bakpå, tilbake i tid.
Jeg skulle ønske at det ikke var sånn, men jeg kan ikke hjelpe for det. Hver gang jeg har prøvd meg på dette blogge greiene så stopper jeg alltid opp rundt midten på mars. Jeg trodde kanskje det skulle bli anderledes i år, men når jeg går inn på bloggen i dag ser jeg at det slettes ikke er slik, jeg ble borte, også i år.

19. mars 2009…
Mitt liv, min trygghet, min virklighet og mitt alt bare ble borte, sa stopp, spredte vingene og la ut på sin evige ferd. Min pappa, min engel, min helt og min klippe. Borte ble han, en vakker dag i mars, han gikk på jobb og kom ikke hjem igjen.
På turen sa hjertet stopp, han la opp, igjen i gresset står det nå to fjellsko, de nådde aldri til topp.

En sorg så tung å bære, så vanskelig å forstå…..

19. mars 2015….
Ingen svar har jeg fått, hjertet sa fremdeles bare stopp.
Pappaen min, min engel, jeg savner deg.

Forhåpentligvis er jeg nå tilbake, igjen, litt oftere. 

– Takk for at du er innom – 

– ​​Live Long And Prosper –

– Sivaa

Add a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *