Studio Asbjørnsdatter er live….

Mandag 6. oktober 2014

Endelig så har jeg «meket» meg til å lage meg en nettside for Studio Asbjørnsdotter. 
Som de fleste vet er jeg en vedlig kreativ person, og mine to store lidenskaper er skriving og fotografi. Det kanskje ikke alle vet er at jeg er en person som også liker å gjøre andre kreative ting som å.. ja, lage nettsider og male og tegne.

I dag er det altså nettsiden til Studio Asbjørnsdotter som har fått fokus.
Jeg har lenge lekt med tanken om å virkelig få brukt fotoutdannelsen min og kommer nå til å bruke Studio Asbjørndsotter mer aktivt til alle de som kan tenke seg en bryllupsfotograf som virkelig elsker å formidle den store dagen til kunden.

Jeg kommer fortsatt til å gjøre dette på hobbybasis da jeg ønsker å få brukt hele utdannelsen min i en fast 100% jobb, men da jeg spesialiser meg på bryllup vil ikke dette bli noe utfordring da de fleste bryllup arrangeres lørdager.

Så sant jeg er ledig på ønsket dato stiller jeg gjerne opp som fotograf på din store dag. På nettsiden kan du nå finne priser og all annen informasjon som du kan komme til å trenge.

Det er nå også opprettet en egen e-post adresse til siden, og jeg ber om at alle henvendelser sendes på e-post:post@studioasbjornsdotter.com

Jeg opprettet for noen år tilbake siden selskapet Siv Haugvaldstad Production, men har ikke tatt det i bruk enda, dette endrer seg nå.
Studio Asbjørnsdotter kommer nå til å være en del av dette selskapet.

Siv Haugvaldstad Production har Org.Nr : 995 011 352

Jeg gleder meg til å se hvordan utviklingen her blir og håper virkelig at jeg kan få forevige flere store øyeblikk i tiden fremover. 

For å besøke Studio Asbjørnsdotter på nett KLIKK HER

– ​​Live Long And Prosper –

– Sivaa

Add a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *